Családi és babafotózás

Családi fotózást kérhettek otthonotokba vagy ahová szeretnétek egy tetszőleges helyszínre. Természetesen a műteremben is vannak kiegészítők és optimális fények. Nem szoktam megszabni hány fő vehet részt a fotózáson, de előtte egyeztetni kell, hogy elférjetek. Hogyan készülj egy ilyen fotózásra? A műteremben tiszta talpú cipővel vagy mezítláb lehet bejönni. Érdemes pasztellszínű ruhákat választani és egymáshoz öltözni. 2-3 szett belefér az időbe. Nagyon sok kiegészítő (kalap, lufi, játék, párnák..stb) és háttér közül választhattok, ha a műterembe jöttök. A fotózás kb. 1 órán át tart, ennél többet a gyerekek sem bírnak ott lenni. Műteremben több a beállított kép, de próbálok pillanatképeket is elkapni és jó hangulatot teremteni a családdal, hogy a vidámságot örökítsünk meg. Kisállatot is szívesen látunk a műteremben.

Amennyiben újszülött fotót szeretnétek a család legkisebb tagjával, érdemes azt 6 hetes kora előtt. Ebben az időszakban még aluszékonyak és lehet őket „rakosgatni”. A műterembe is jó meleg és csönd van, ide is elhozhatjátok, de szívesen kimegyek az otthonotokba is. Számos horgolt kiegészítőim, kosaraim, takaróim vannak, amelyekben nagyon édes képeket lehet készíteni. A baba megörökítése minden időszaka aranyos és egyedi így bármikor elhozhatod. A fotózás kb. 1-2 órán át tart, mivel kiszámíthatatlan a csöppség napi ritmusa még.

Családi és babafotózás ára: 50.000.-Ft (kb. egy óra időtartalmú, kb. 80 képet készítek, melyeket vágás, alap korrekció után mind megkapod. Majd kiválaszthatsz 20 db képet, melyet kicsit alaposabban megretusálok. Ez a bőrhiba, haj, fog, szösz javítását jelenti. Nagyobb retusálások külön összegért alkalmazhatók. A képeket digitálisan tudod kiválasztani és úgy is küldöm el őket.)

Eco csomag: 30.000.-Ft  (kb. fél óra időtartalmú, kb. 40 képet készítek, melyeket vágás, alap korrekció után mind megkapod. Majd kiválaszthatsz 10 db képet, melyet kicsit alaposabban megretusálok. Ez a bőrhiba, haj, fog, szösz javítását jelenti. Nagyobb retusálások külön összegért alkalmazhatók. A képeket digitálisan tudod kiválasztani és úgy is küldöm el őket.)

Business csomag: 15.000.Ft ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik portrét, vagy egészalakos képet szeretnének üzleti, iskolai egyéb portfólióba.(kb. negyed óra időtartalmú, kb. 20 képet készítek, melyeket vágás, alap korrekció után mind megkapod. Majd kiválaszthatsz 5 db képet, melyet kicsit alaposabban megretusálok. Ez a bőrhiba, haj, fog, szösz javítását jelenti. Nagyobb retusálások külön összegért alkalmazhatók. A képeket digitálisan tudod kiválasztani és úgy is küldöm el őket.)

Sminkes/Fodrász: egyszerűbb smink és frizura 8.000.-Ft/fő, 15.000.-Ft ha glamour vagy divatfotózást szeretnél.