Temetés fotózás

A halál sajnos egy szomorú az emberi lét lezáró utolsó állomása. Sokan a gyász időszakában nem gondolnak, hogy a temetésdokumentálásra szükség lenne. Később jut eszükbe, hogy szívesen megnéznék – ez által könnyebben feldolgozva a történteket, lezárva egy időszakot – kik jöttek el a temetésre, milyen virágok voltak a síron…

Külföldön kultúrája van a temetés fotózásának, de nem kell messzire menni, ha eszünkbe jutnak nagyszüleink képei is, amelyek a sírról, vagy a felravatalozott kedvesükről készült. Személy szerint hiszek, hogy van valami a halál után és próbálok az elment szeretteimnek a szép, vidám pillanataira visszaemlékezni. Mégis úgy gondolom ezt az utolsó állomást akárcsak az első –a megszületésünket is helyén való dokumentálni.

József Attila idézetével érzek együtt minden gyászolóval: “Minden mosolyod, mozdulatod, szavad őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld.”

Ára: Budapesten 40.000.-Ft-tól. (kb. 100 kép elkészítése, slideshow készítése, a képek digitális formában átadva), vidékre plusz üzemanyag költség.